In love with Noosa.

Hur kan man annat an alska denna plats? Akte upp till Noosa tillsammans med min nasta vardfamilj denna helg ocksa, och jag tycker att det ar underbart. Definitivt en av mina favoritstallen har i Australien! Anledningen till att vi akte upp var att det ar "Noosa Triathlon" denna helg och pappan i familjen var dar och tavlade.

Tog ledigt fran skolan pa fredagen for att kunna aka, och var dar precis i tid for min vardpappa att simma i en liten fortavling. Pa kvallen at vi middag ute med nagra bekanta. Det blev en ganska sen kvall och maten var underbar.

Nar jag vaknade var alla redan ute, sa jag hade huset for mig sjalv. Vi hade lanat en bekants sommarhus, sa jag tog en simtur i poolen och at mango till frukost. Kan man ha det battre? Sedan akte jag och pappan in till Noosa och sag pa lite triathlon med nagra legender. Tog en promenad i naturreservatet, och det var ungefar da jag foralskade mig i stallet. Att ga omkring pa klipporna och se alla dessa strander ar otroligt! Skulle kunna sitta och titta pa alla surfare i timmar. 

Pa sondagen var det massa triathlon and pappan tavlade, och gjorde ratt bra ifran sig. Nagra som verkligen imponerade pa mig var familjen vi hade atit middag med pa fredagen. Pappan i familjen kom 1:a i sin aldersgrupp, den aldsta dottern kom 2:a i sin, och den yngsta kom 3:a i den proffisionella klassen och hon var anda bara 19 ar!!


 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Stränderna ser helt underbara ut. Det ser inte ut att vara verkligt.

Här mörknar det strax efter kl 16.00 och regnar och blåser.

Puss M

2009-11-01 @ 16:28:02
Postat av: My

Kan lova dig att det AR underbart!! Men skulle inte tacka nej till lite regn och blast nar det ar som varmast :)

2009-11-02 @ 09:17:47
Postat av: mickis

ser ju rätt najs ut!! :D

2009-12-20 @ 13:58:56
URL: http://mikaelakarolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0